Doç. Dr. Arzu ÜNAL’ın yer aldığı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen proje kabul edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) tarafından desteklenen “Türkiye Milli Botanik Bahçesi Bitki Genetik Kaynaklarının Yönetimi' başlıklı proje kabul edildi.

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arzu ÜNAL tarafından Danışmalığı da yapılacak olan Bakanlık Projesi 01 Ocak 2020 tarihinde başlayacak olup, 31 Aralık 2024 yılında tamamlanacaktır.

Doç. Dr. Arzu ÜNAL “Bitki hastalıkları survey çalışmaları ve fungusların makroskobik, mikroskobik, DNA düzeyinde moleküler tür teşhislerinin yapılması” konulu proje iş paketinde AR-GE çalışmalarını yürüterek üniversitemizi temsil edecektir.

• Yayımlama Tarihi: 22 Kasım,2019