İstinye Üniversitesi’nden İşbirliği Ziyareti

İstinye Üniversitesi Rektör Vekili ve dekanlarından oluşan heyet Üniversitemizi ve Biyoteknoloji Laboratuvarımızı ziyaret etti.

İstinye Üniversitesi  Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Karaöz Başkanlığında Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayberk Kurt, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Olgun, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Engin Ulukaya, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nermin Gözükırmızı, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Cenk Andaç ve Ömer Faruk Tutar’dan oluşan heyet  Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Selahattin Çelebi'yi makamında ziyaret ederek karşılıklı işbirliği olanaklarını görüştüler. Görüşmeden sonra heyet, Üniversitemizin Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezini (ALUM) ve Biyoteknoloji Laboratuvarını gezdi.

Iğdır’ın  bitki örtüsü ile ilişkili  bilimsel araştırma fırsatlarından teknolojik inovasyon işbirliklerine kadar birçok konunun görüşüldüğü ziyaret iki üniversite arasında kurulacak ortak çalışma ortamının başlangıcını oluşturdu. Heyet bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek ayrıldı.

• Yayımlama Tarihi: 31 Aralık,2019