Tarımsal Biyoteknoloji Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arzu ÜNAL Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yüksek Lisans Tez Sınav Jürisinde yer aldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Seyhun YURDUGÜL tarafından Danışmanlığı yapılan “The Investigation of Antimicrobial Effects of Silver Flakes, Strawberry Tree and Rose Water Combinatıon” başlıklı Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı Toplantısı 03 Haziran 2020 tarihinde Saat 13:00-15:00 saatleri arasında Video Konferans ile gerçekleştirildi.

Video Konferans Toplantısı, Fen Bilimleri Yüksek Lisans Öğrencisi Ekim BOYRAZ’ın Power Point Sunusu ile başladı, jüri üyelerinin Yüksek Lisans Tezi’ne ilişkin soru, öneri ve katkılarıyla devam etti. Toplantı sonunda Yüksek Lisans Öğrencisi Tez Savunma Sınavı’nda “Başarılı” bulundu.

• Yayımlama Tarihi: 04 Haziran,2020