Doğa Koruma ve Milli Parklar Iğdır Şube Müdürlüğü Ziyareti

• 06 Aralık 2021

Ziraat Fakültesi yönetimi tarafından planlanan kurum ziyaretleri kapsamında Dekanımız Prof. Dr. Bilal KESKİN,Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Süleyman TEMEL, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ramazan GÜRBÜZ,  Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bünyamin YILDIRIM, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fariz Mikailsoy, Zootekni Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan ATALAY, Bitki Koruma Bölüm Başkanı Doç. Dr. Celalettin GÖZÜAÇIK Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ersin GÜLSOY, Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Köksal KARADAŞ, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Kaan HÜRKAN ve Fakülte Sekreterimiz Aydın ÇAT  Doğa Koruma ve Milli Parklar Iğdır Şube Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirildi. Şube Müdürü Mete TÜRKOĞLU birlikte ilimiz için yapılabilecek çalışmalar hakkında verimli görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıkli iyi niyet dilekleri ile sona erdi.