Gıda Biyoteknolojisi Kitabı Yayınlandı

Doç.Dr. Arzu ÜNAL’ın Kitap Bölümü Yazarı olduğu aşağıda bölüm başlıkları verilen Gıda Biyoteknolojisi Kitabı yayınlandı.

Fermente Gıdaların Fonksiyonel Özellikleri

Gıda ve Tarım Yan Ürünlerinden Yenilenebilir Enerji Üretimi

Genetik Modifiye Organizmalar: Gıda, Yem, İzlenebilirlik

Mikrobiyal Gıda Biyoteknolojisinde Omik Yaklaşımlar

Gıda Endüstrisinde Enzimlerin Rolü ve İlgili Yasal Düzenlemeler

Enzim ve Protein Mühendisliği

Bilgi Temelli Biyoekonomi Ağı ve Türkiye'deki Uygulamalar

Uzmanlık alanı kapsamında ilgilenenler için kitaba ulaşım linki aşağıda verilmiştir.

https://www.turkiyeklinikleri.com/journal/gida-bilimleri-ozel-konular/470/tr-index.html

  • Yayımlama Tarihi: 08 Mart,2021
Görüntülenme Sayısı: 82