Hüsnü M. Özyeğin İlkokulu Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

• 21 Ekim 2021

Iğdır Hüsnü M. Özyeğin İlkokulu 4. sınıf öğrencileri üniversitemize ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında Üniversitemiz Personel Daire Başkanı Yunus ULUCA ve Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Dr. Ahmet Erhan KARAHAN nezaretinde Güneş Enerji Santrali (GES), Seyir Terası ve Ziraat Fakültesini gezen  öğrencilere, Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Dr. Mustafa AKBABA Bitki Koruma Bölümü Bakteriyoloji labotuvarında bakteri ve funguslar hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sonunda sınıf Öğretmeni İshak KOÇMAN üniversitemize misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti. Öğrencilere Rehberlik öğretmeni Zeynep OĞAN'ın yanı sıra öğrenci velilerinden Sura TURAN ve Zuhal KARAHAN'da eşlik etti. İlahiyat fakültesi öğrencilerinin dersliklerini ziyaret eden ilkokul öğrencileri üniversite öğrencilerinin ders ortamını da yerinde gözlemledi.