Tarımsal Biyoteknoloji Bölümümüz 6. Biyoteknoloji Günleri Konferansı’na katılım sağladı

"6. Biyoteknoloji Günleri" Konferansı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü ve Biyotoknoloji Topluluğu tarafından 05 Mayıs 2021 Çarşamba günü 09:30-17:30 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Online gerçekleştirilen Konferans’a Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Doç.Dr. Arzu ÜNAL Tarımsal Biyoteknoloji Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencilerimizin bir grubu ile beraber katılım sağladı.

Boğaziçi Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve TÜBİTAK MAM’ın yer aldığı konferans platformunda Biyoteknoloji alanında çalışan 200’ye yakın bilim insanı bir araya geldi.

Biyoteknoloji alanında son gelişmeleri ve ileri teknoloji metotlarını içeren proje bazlı çalışmalara ait sunumların yapıldığı konferansta üniversiteler arası işbirliğinin güçlenmesi için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

• Yayımlama Tarihi: 06 Mayıs,2021