TİGEM Ziyareti

• 30 Kasım 2021

Ziraat Fakültesi yönetimi tarafından planlanan kurum ziyaretleri kapsamında Dekanımız Prof. Dr. Bilal KESKİN, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ramazan GÜRBÜZ,  Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Zafer TEL, Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bünyamin YILDIRIM, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fariz Mikailsoy, Zootekni Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan ATALAY, Bitki Koruma Bölüm Başkanı Doç. Dr. Celalettin GÖZÜAÇIK Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ersin GÜLSOY, Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Köksal KARADAŞ, Biyosistem Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Emrah KUŞ ve Fakülte Sekreterimiz Aydın ÇAT  TİGEM Kazım Karabekir Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirildi. İşletme Müdürü Yusuf YILMAZ ile Iğdır İlinin tarımsal potansiyeli ve tarımsal açıdan birlikte yapılabilecek çalışmalar hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirildi. Ziyaret karşılıkli iyi niyet dilekleri ile sona erdi.