Ziraat Fakültesi Yönetiminden Iğdır Valisi ve Belediye Başkanı Vali H. Engin SARIİBRAHİME Ziyaret.

• 17 Kasım 2021

Ziraat Fakültesi Yönetiminden Iğdır Valisi ve Belediye Başkanı Vali Hüseyin Engin SARIİBRAHİME Ziyaret

Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal KESKİN ve beraberindeki ekip ile birlikte Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin SARIİBRAHİM’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Fakülte Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ramazan GÜRBÜZ, Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ersin GÜLSOY, Bitki Koruma Bölüm Başkanı Doç. Dr. Celalettin GÖZÜAÇIK, Biyosistem Mühendisliği Bölümü Başkan V. Doç. Dr. Sefa ALTIKAT, Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi. İbrahim HOSAFLIOĞLU, Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Köksal KARADAŞ, Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkan V. Dr. Öğr. Üyesi Kaan HÜRKAN, Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bünyamin YILDIRIM, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fariz MİKAİLSOY ve Zootekni Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan ATALAY ziyarette hazır bulundu. Ziyaret kapsamında Iğdır İlinin tarımı ele alındı. Dekanı Prof. Dr Bilal KESKİN Iğdır İli tarımıyla ilgili Ziraat Fakültesi’nin kurulduğu günden bu güne Iğdır tarımı ile ilgili yaptığı çalışmalardan bahsetti ve bu konuda hazırlanan kitapçığı Vali Hüseyin Engin SARIİBRAHİM’e takdim etti. Fakülte bölüm başkanları kendi bölümlerinin çalışma alanlarına giren konular hakkında yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında Vali Hüseyin Engin SARIİBRAHİM’i bilgilendirdiler.  Vali Hüseyin Engin SARIİBRAHİM ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve bundan sonra proje bazlı olarak beraber çalışmaların yapılacağını ve Iğdır Tarımına yönelik gerçekleştirilecek her çalışmada ellerinden geleceğini yapacağını belirtti.