Dekan Prof. Dr. Mehmet Fikret BALTA'dan fakültemize ziyaret

Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanından Fakültemize Ziyaret.

Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fikret BALTA, fakültemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziraat Fakültesi Dekanımız sayın Prof. Dr. Sefa ALTIKAT ve yönetim tarafından karşılanan Prof. Dr. M. Fikret BALTA Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesinin çalışmalarını takip ettiğini, üniversite yerleşkesinin ve fakülte binasının çok düzenli ve yeterli olduğunu söyledi. Kendilerinin Bahçe Bitkileri alanında yaptıkları çalışmalardan bahsederek, Iğdır bölgesinin de meyvecilik potansiyelinin yüksek olduğunu vurguladı. Ayrıca sıcaklık ve nem koşulları dikkate alınarak bazı fındık çeşitlerinin adaptasyon çalışmaları için önerilerde bulundu. Dekanımız kendilerine teşekkür ederek Meyvecilik Uygulama ve Araştırma Merkezimiz vasıtası ile kendilerinden destek almaktan memnun olacaklarını ifade etti.

Yeni Web Sitemiz Yayınlandı
Ziraat Fakültesi Yeni Web Sitesi Yayında