Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Uluslararası Sürdürülebilir Tarım Kongresine ev sahipliği yapacak.

Buraya yazmaya başlayın ...

Uluslararası Sürdürülebilir Tarım Kongresi

1-3 Mart 2024 tarihleri arasında yapılması planlanan kongrenin onursal başkanlığını Üniversitemiz Rektörü, Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA, Nahçıvan Devlet Üniversitesi Rektörü Doç.Dr. Elbrus ISAYEV ve İKSAD Enstitüsü Başkanı Dr. Mustafa Latif EMEK yapacak. Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sefa ALTIKAT’ın kongre başkanlığını üstleneceği kongrede ulusal ve uluslararası alanda birçok bilim insanı bir araya gelerek tarımın sürdürülebilirliği üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaşılacak.

Kongreye ilişkin detaylı bilgi için: https://tr.iksadkongre.com/sustainable

1-3 Mart 2024
Öğretim Üyelerimizin Araştırmacısı Olduğu TÜBİTAK 1001 Projesi Kabul Edildi.