EBYS    Mail    ​OBS ​  LMS​  Güvenli İnternet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                       ​           

İlimiz Vali Yolunda Fakültemiz Tanıtıldı

Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tanıtım Standı Öğrencilerle Buluştu

Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi, üniversite tercih döneminde öğrencilere fakülteyi tanıtmak amacıyla Iğdır ilimizdeki Vali Yolu üzerinde bir tanıtım standı kurdu. Etkinlikte, fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ramazan Gürbüz ve Araştırma Görevlilerimiz Seren Doğar, Leyla Kurgan, Rıdvan Tik ve Yunus Emre Boğa yer aldı.

Etkinliğe, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da katılarak standı ziyaret etti. Rektör Alma, öğrencilerle sohbet ederek onların sorularını yanıtladı ve üniversitemizin sunduğu imkanları anlattı. Rektörümüz, Iğdır Üniversitesi'nin öğrencilere sağladığı geniş akademik ve sosyal olanaklardan bahsederek, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ramazan Gürbüz ise öğrencilere Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni neden tercih etmeleri gerektiğini anlattı. Konuşmasında, fakültemizin sağladığı eğitim olanakları, akademik kadronun nitelikleri ve mezuniyet sonrası iş imkanlarına vurgu yaptı. Ayrıca, fakültemizin sunduğu staj ve uygulama fırsatlarından bahsederek, öğrencilere başarılar diledi.

Katılım gösteren tüm öğrencilere ve ilgi gösteren velilere teşekkür eden Doç. Dr. GÜRBÜZ , Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi olarak, geleceğin ziraat mühendislerini yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.



Akademik Yükselmeler